Frank Sevenhuijsen

Ik ben Frank Sevenhuijsen, eigenaar van Boomwerk Bilthoven. Na jaren actief te zijn in het klimmen en de bosbouw heb ik in 2008 besloten hierin een eigen bedrijf op te richten. Van oorsprong ben ik marketeer maar ik kan het buitenwerk niet de rug toe keren. In een bedrijf vind ik het erg belangrijk dat iedereen tevreden is. Op de eerste plaats komen altijd de klanten, maar ik hecht er veel waarde aan dat de werksfeer goed is en dat iedereen met plezier betrokken is bij mijn organisatie. Hard werken, expertise en een prettige omgang met elkaar is waar ik voor sta en ik hoop dat dit op iedereen overkomt!

boomwerkbilthoven-over-ons-frank

Bastiaan Kaihatu

Ik ben Bastiaan en werk sinds 2014 bij Boomwerk Bilthoven. Ik ben dat jaar begonnen met mijn ETW opleiding. Ik vind het werken bij Boomwerk Bilthoven erg leuk want er zijn leuke collega’s, er heerst een leuke werksfeer en ik kan hier nog een hoop leren.

boomwerkbilhoven-personeel-bastiaan-1200x800

Patrick Voois

Tijdens mijn opleiding voor medewerker hovenier aan het Heliconcollege in Houten heb ik stage gelopen bij een boomverzorger. Ik was meteen verkocht! Het bomenwerk vond ik veel leuker dan het hovenierswerk. Daarom ben ik na mijn opleiding verder gegaan in de boomverzorging. Mijn opleiding heb ik bij Helicon in Eindhoven gedaan. Tijdens en na mijn opleiding heb ik voor verschillende boomverzorgers gewerkt. Sinds oktober 2013 ben ik werkzaam bij Boomwerk Bilthoven. Het bevalt mij hier uitstekend en ik hoop nog lang voor dit bedrijf te mogen werken!

boomwerkbilhoven-personeel-patrick1200x800

Theo Simons

Als oudste jongste bediende vertoon ik sinds 2013 mijn kunsten bij BWB. Daarvoor heb ik een kleine 30 jaar in het Gooi bij een hovenier gewerkt (Kwekerij Nieuw Valkeveen). En dan nu als senior tussen een stelletje jonge honden. Waar de meeste van mijn collega’s het graag hogerop zoeken blijf ik graag op de grond. Daar ligt ook mijn sterke kant.

boomwerkbilhoven-personeel-theo-1200x800

Frank Barneveld

Twee jaar geleden ben ik een opleiding tot boomverzorger gestart. Frank heeft me al tijdens mijn studie de kans gegeven om ervaring in het vak op te doen. Inmiddels is mijn studie afgerond, maar op de werkvloer leer ik elke dag bij. Het buiten zijn met een leuke groep collega’s maakt dat ik elke dag met zin naar mijn werk ga!

boomwerkbilhoven-personeel-frankb-1200x800

Lars Rijken

Ik ben Lars Rijksen, sinds 2015 loop ik stage bij Boomwerk Bilthoven. Het is geweldig werk met veel variëteiten en leuke collega’s en bovenal een leuke werksfeer. Het is ook uitdagend werk waar je veel van leert. Als je aan het eind van de dag een mooi resultaat ziet geeft dat frisse moed om de volgende dag weer te beginnen.

boomwerkbilhoven-personeel-lars

Bart Barneveld

Ik ben Bart Barneveld, sinds korte tijd werk ik bij Boomwerk Bilthoven. Naast mijn eigen tuinwerk ben ik inmiddels een aantal dagen vaste kracht van boom tot tuinwerk.

boomwerkbilhoven-personeel-bart-1200

Jorn Voshol

Boomwerk, top baan. Elke dag bijten met een prachtig stel gasten.

boomwerkbilhoven-personeel-jorn2
Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact met u op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken